Infoisinfo Nederland

Yogatuin Rheden
Yoga in Rheden

www.yogatuinrheden.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 063499577?

Adres

Methorsterweg 28. P.C. 6991tz, Rheden, Gelderland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Yogatuin Rheden

Yogalessen in Rheden, Ontspanning in Rheden, Zwangerschapsyoga in Rheden, Bedrijfsuitje in Rheden

Yogatuin Rheden verzorgt yogalessen in een eigen yogastudio. De lessen worden gegeven door Inge van Helvoort, gediplomeerd yogadocent. Bij mooi weer vinden de lessen in de tuin plaats.

Aanbod: wekelijkse yogalessen, individuele yogacoaching, yoga light, bedrijfsyoga, ontspanningsdagen, vriendinnenarrangement.
Voor meer informatie zie www.yogatuinrheden.nl

Sociale netwerken

Diensten

Yogatuin Rheden verzorgt yogalessen in een eigen studio. Bij mooi weer worden de lessen in de aangrenzende tuin gegeven. De lessen vinden plaats in kleine groepen van ongeveer 8 personen. 

Yogalessen wekelijks
Iedere yogales duurt vijf kwartier inclusief de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje thee te blijven drinken. De groep bestaat uit ongeveer acht personen.
Yogacoaching individueel
Voor sommige mensen is het heerlijk om individueel les te krijgen. We kunnen bekijken wat je wensen zijn en maken dan samen een programma op maat.
Yoga light
Deze lessen zeer geschikt voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn zoals ouderen, mensen met overgewicht of een ziekte of blessure en zwangeren. Of gewoon als je het prettig vind om minder intensieve yoga te doen. De lessen bestaan uit ademhalingsoefeningen, eenvoudige en langzame houdingen en ontspanningsoefeningen. Juist als je lichaam (tijdelijk) iets niet meer kan is het prettig om te leren dit te accepteren en toch in beweging te blijven. 
Tuinyoga
Bij mooi weer geef ik yoga in de tuin.
Vriendinnenarrangement
Gezellig met een groep vriendinnen een keer heerlijk ontspannen met een yogales? Kies dan het vriendinnenarrangement. Het basisarrangement duurt 2 uur.Na ontvangst geef ik een korte introductie over yoga. Hierna doen we een yogales van 1,5 uur. Het thema van de les is 'vriendschap' en we doen allerlei passende ademhalingsoefening, yogahoudingen en een eindontspanning. Ook een aantal partneroefeningen, die als heel bijzonder ervaren worden.
Ontspanningsdag
Heb je behoefte om even tot jezelf te komen en even helemaal niets te moeten? Een dag vol yoga, ademhalingsoefeningen, aandachtsoefeningen en een heerlijke lunch.
Bedrijfsyoga
Het levert een bijdrage aan een positieve werksfeer, stresspreventie, het terugdringen van ziekteverzuim en het verbeteren van re-integratie. Medewerkers die aan yoga doen geven aan dat ze zich fitter te voelen en dat zij effectiever kunnen werken. Steeds meer bedrijven bieden daarom yoga aan als onderdeel van hun programma ‘Duurzame inzetbaarheid’.Yoga is een gemakkelijke en toegankelijke manier waardoor uw medewerkers fit en gezond kunnen blijven. En iedereen kan het. Zonder ervaring en zonder oefening. Terwijl het effect bijzonder groot is. Ik heb een programma ontwikkeld dat ik zowel tijdens als na werktijd in uw bedrijf kan verzorgen. Ook is het mogelijk dat uw medewerkers yogales volgen in de yogastudio in Rheden. De lessen kunnen zowel in groepen als individueel worden gevolgd. Voor de benodigde materialen kan worden gezorgd.De mogelijkheden zijn:
  • Eenmalige kennismakingsworkshop met een mix tussen theorie en praktijk. Deze bijeenkomst kan gebruikt worden als start van de yogareeks of als losse les tijdens een teamdag.
  • Yogareeks bestaande uit meerdere lessen. Het aantal en de tijdsduur worden in overleg met u bepaald.
  • Individuele yogacoaching. Een individueel traject is geschikt voor medewerkers die bezig zijn met een verzuimpreventie- of re-integratietraject.
Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 9:00 21:30
   Maandag 0:00 0:00
   Dinsdag 0:00 0:00
   Woensdag 0:00 0:00
   Donderdag 0:00 0:00
   Vrijdag 0:00 0:00
   Zaterdag 0:00 0:00
   Zondag 0:00 0:00

Lestijden zie www.yogatuinrheden.nl

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Bankoverschrijving
  • Andere betaalwijzen

Beoordelingen van Yogatuin Rheden (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe